REZERVOVAŤ SI VIDEO STRETNUTIE

Sme tu pre vás

Mám záujem

Zvýhodnené ceny bytov v limitovanej ponuke!

MagazínFitOut7 MIN

Ako dosiahnuť maximálne zhodnotenie vašej investície vo Vydrici úplne bez starostí? Využite možnosť krátkodobého prenájmu cez Ambiente Apartments

Investovali ste do bývania vo Vydrici, ale momentálne sa neplánujete nasťahovať alebo váš byt nepotrebujete využívať celoročne? Žiadny problém, vaše výnosy ale aj flexibilitu môžete maximalizovať so službou krátkodobého prenájmu, o ktorú sa vo Vydrici postará náš oficiálny partner, renomovaná spoločnosť Ambiente Apartments. Tá zabezpečí komplexný prenájom vášho bytu na obdobie do 1 roka, a to všetko úplne bez starostí a presne podľa vašich inštrukcií. 

S Ambiente Apartments majú majitelia nehnuteľností možnosť bezstarostne zarábať na svojej investícii, zatiaľ čo si užívajú flexibilitu a kontrolu nad jej využívaním. Tento model krátkodobého prenájmu je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú efektívne a bezproblémové zhodnotenie svojej nehnuteľnosti. Spoločnosť Ambiente Apartments sa postará o prenájom bytov vo Vydrici trvajúci  do 1 roka. O prenájmy na dlhšie obdobie sa staráme priamo my v Lucron Group. Majiteľ bytu si tak môže vybrať, o ktorú službu prenájmu má záujem.

Popularita krátkodobých prenájmov rastie, pre investorov sú čoraz zaujímavejšie

Krátkodobé prenájmy nehnuteľnosti sú v súčasnosti veľmi atraktívne, čo potvrdzujú aj európske trendy, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Po odznení pandemických obmedzení v súčasnosti významne rastie obľuba korporátneho cestovania na dlhšie služobné cesty alebo stáže, ale aj ciest za dobrodružstvom či tzv. staycation, čo znamená trávenie dovolenky v blízkosti domova namiesto cestovania do ďalekých destinácií. To všetko podporuje dopyt po jedinečnom a útulnom ubytovaní.

A práve krátkodobé prenájmy sú dostatočne flexibilné aj cenovo dostupné, čo je ideálne pre cestovateľov, ktorí potrebujú ubytovanie na dlhšie obdobie bez nutnosti podpisovať niekoľkoročné kontrakty, ale aj pre digitálnych nomádov, ktorí vyhľadávajú co-workingové priestory a ďalšie služby.

Rastúce príjmy ale aj výdavky na cestovanie vedú k čoraz vyššiemu dopytu po flexibilných možnostiach bývania. Technológie ako automatizovaný check-in a bezkľúčový prístup, ktoré sú už v ponuke bežné, zjednodušujú prevádzku a neustále zlepšujú aj užívateľskú skúsenosť hostí. Ekologicky šetrné a energeticky úsporné prenájmy tiež priťahujú turistov, ktorí sú ekologicky uvedomelí a hľadajú udržateľné možnosti ubytovania.

Ako maximálne využiť svoju nehnuteľnosť

Investícia do nehnuteľnosti prináša nielen možnosť pasívneho príjmu, ale často aj starosti spojené so správou a údržbou. Spolupráca s Ambiente Apartments ponúka majiteľom nehnuteľností riešenie, ktoré im umožní vyťažiť z ich investície maximum, a to bez stresu a starostí.

Jedným z najväčších benefitov spolupráce je tzv. stress-free ownership. Majitelia nemusia riešiť bežné problémy spojené s prenájmom, ako sú opravy, komunikácia s nájomníkmi, alebo hľadanie nových nájomníkov po skončení zmluvy. Všetky tieto starosti preberá na seba Ambiente Apartments, čím majiteľom ušetrí čas a energiu.

Navyše, krátkodobý prenájom umožňuje majiteľom veľkú flexibilitu – môžu svoju nehnuteľnosť využívať, keď ju potrebujú, napríklad ak vycestujú za kultúrnym podujatím do hlavného mesta, alebo pri návšteve príbuzných, či počas rekonštrukcie svojho bývania.

Komplexná správa bytu a potenciál stabilného výnosu

Spoločnosť Ambiente Apartments zabezpečuje kompletnú správu nehnuteľnosti od A po Z. To zahŕňa propagáciu ponúkaného bytu, dynamické nastavovanie cien na dennej báze, komunikáciu s hosťami, riešenie rezervácií, pravidelné upratovanie, údržbu, aj manažment platieb. Majitelia dostávajú mesačný report s detailnými údajmi o príjmoch, bez nutnosti zasahovať do procesu.

Krátkodobý prenájom prináša značný výnosový potenciál, ktorý závisí od sezóny a množstva udalostí v meste. Letné mesiace a veľké podujatia môžu zvyšovať ceny za prenájom až niekoľkonásobne. Napríklad pri štandardnom 2-izbovom apartmáne s rozlohou 40-50 m² sa očakáva mesačný výnos pre majiteľa v rozmedzí 1 050 – 1 250 eur. Projekt, akým je Vydrica, môže investíciu do bytu ešte viac zhodnotiť vďaka svojej atraktívnej polohe na nábreží a blízko centra a tiež vďaka kvalitnej architektúre a realizácii.

Poplatky, služby a neodmysliteľné moderné technológie

Spolupráca s Ambiente Apartments zahŕňa poplatky za správu, ktoré sú odvodené od čistých mesačných tržieb. Tie sú rozdelené v pomere 2/3 pre majiteľa a 1/3 pre Ambiente Apartments. Okrem toho je na začiatku spolupráce potrebné uhradiť vstupný poplatok (tzv. sign-up fee) vo výške 750 eur, ktorý pokrýva zaradenie apartmánu do ponuky a ďalšie služby ako prípravu bytu na prezentáciu a nákup dekorácií.

Profesionálny krátkodobý prenájom sa dnes už nezaobíde bez moderných technológií na zjednodušenie procesu prenájmu. Jedným z nich je bezkľúčový prístup, ktorý hosťom umožňuje vstup do apartmánu kedykoľvek bez potreby fyzického stretnutia s majiteľom. Tento systém nielenže zvyšuje komfort pre hostí, ale aj šetrí čas a eliminuje možné problémy spojené s preberaním kľúčov.

Flexibilita, kontrola a záruky

Pri správe nehnuteľnosti môže dôjsť k poškodeniu interiéru alebo vybavenia. Ambiente Apartments má zavedený systém kontroly a opráv, pričom škody spôsobené hosťami sú hradené z depozitu, ktorý je predautorizovaný pri každom pobyte. Ak ide o technické závady, ktoré nesúvisia s hosťom, majitelia sú informovaní a zo strany Ambiente Apartments sa môžu spoľahnúť na asistenčné služby pri nákupe a inštalácii nových spotrebičov.

Jednou z najväčších výhod krátkodobého prenájmu je maximálna flexibilita pre majiteľa – apartmány môžu byť prenajaté na jednu noc aj na niekoľko týždňov či mesiacov až do 1 roka, v závislosti od preferencií majiteľa. V prípade potreby môže majiteľ využívať apartmán pre svoje osobné účely a nechať si v ňom aj osobné veci, ktoré sú bezpečne uložené v uzamykateľných skrinkách.

O spoločnosti Ambiente Apartments

Spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2008 a ponúka plne zariadené servisované apartmány pre širokú škálu klientov s rôznorodým účelom cesty.  V Bratislave spravuje momentálne 87 apartmánov, od menších štúdiových apartmánov po priestranné 4-izbové apartmány s terasami vhodné aj pre pobyty rodín s deťmi a starými rodičmi. Okrem štandardného ubytovania zastrešuje aj doplnkové služby typu transfer z letiska/na letisko, „full fridge“ servis pre hostí, ktorí prichádzajú neskoro v noci/ vo sviatočný deň a nemajú možnosť si urobiť nákup alebo chcú jednoducho ušetriť čas, ponúka možnosť extra profesionálneho cleaning servisu počas pobytu, vie pripraviť valentínsky balíček, Vianočné nadekorovanie apartmánu a pod.

 

>> Otázky a odpovede ku krátkodobému prenájmu

Kontaktujte nás

Dohodnite si stretnutie

Kontaktujte nás

Kancelárske priestory vo Vydrici

Kontaktujte nás

Obchodné priestory vo Vydrici