REZERVOVAŤ SI VIDEO STRETNUTIE

Sme tu pre vás

Mám záujem

Zvýhodnené ceny bytov v limitovanej ponuke!

MagazínKorzo3 MIN

Zážitková gastronómia alebo pravá talianska kuchyňa? Už tento rok vo Vydrici!

Vydrica je pre mnohých ľudí zatiaľ najmä symbolom prémiového bývania, ale už čoskoro sa zapíše aj na gastromapu Bratislavy. Už tento rok v nej totiž otvoria naši noví nájomcovia svoje prevádzky. A tak k dôvodom na návštevu bratislavského podhradia pribudne skvelé jedlo v nezameniteľnej atmosfére. Spoznajte filozofiu značiek Bistronomy, Italiano da Cono a YEME plnochutné potraviny a nalaďte sa spolu s nami na jedinečné gastronomické zážitky.

Vo Vydrici vznikne atraktívna a živá ulica s pestrou ponukou pre rôzne skupiny zákazníkov, k čomu prispeje aj premyslený výber zaujímavých značiek a prevádzok. Tento prístup potvrdzujú aj najnovšie ohlásené značky – popri už známej prevádzke plnochutných potravín YEME, do Vydrice smerujú dva atraktívne gastro koncepty  Bistronomy a Ristorante Italiano Da Cono. Predstavenie zaujímavých prevádzok vo Vydrici však týmto nekončí a ďalšie značky z retailového mixu predstavíme už v najbližších týždňoch.

Bistronomy – lokálna klasika povznesená na zážitok

Koncept Bistronomy vznikol v roku 2020, a hoci začiatky neboli ľahké kvôli nastupujúcej pandémii, časom si našla svojich stálych zákazníkov. Už samotný názov, inšpirovaný francúzskym slovom „bistronomique“, popisuje rafinovanejší, vyšší štýl gastronómie, ale v uvoľnenom štýle. Dôraz je kladený na čerstvosť surovín, ich poctivú prípravu a premyslené servírovanie v príjemnom prostredí.
Pozrite si čo o svojom biznise hovoria samotní majitelia.

Ristorante Italiano Da Cono i tre somari – skutočná talianska kuchyňa z tých najkvalitnejších surovín

Sieť rodinných reštaurácií Italiano da Cono Bratislava ponúka pravú taliansku kuchyňu, postavenú na kvalitných surovinách od malých lokálnych výrobcov priamo z Talianska. Jeden zo spolumajiteľov, Cono di Candia, pochádza z regiónu Lucania, ktorý predstavuje dôležitú časť talianskej gastronómie.

Vo všetkých reštauráciách využíva tie najkvalitnejšie suroviny a produkty priamo od talianskych dodávateľov, ktorých dobre pozná. Rokmi vyvinul svoj vlastný spôsob prípravy prevažne juhotalianskych jedál, v ktorom rôzne mixuje existujúce chute, prísady, ale dáva im vlastný charakter.

 

YEME – plnochutné potraviny

Značka YEME sa za osem rokov svojho pôsobenia stala prvou voľbou pre ľudí, ktorým záleží na kvalite a pôvode potravín. V jej ponuke prevažuje až 85-% zastúpenie slovenských dodávateľov potravín a v podiele predaja slovenských potravín je jednoznačným lídrom.

Prevádzka YEME vo Vydrici vznikne v parteri budovy V2B, ktorá sa nachádza v bezprostrednej blízkosti areálu kultúrnej pamiatky Vodnej veže. Na ploche takmer 600 m2 ponúkne okrem potravín, aj bistro a vlastnú pekáreň. Prístup do predajne bude možný nielen z ulice, ale aj z podzemného parkoviska.


Aj keď do otvorenia Vydrice zostáva ešte nejaký čas, už teraz sa nevieme dočkať otvorenia všetkých gastro prevádzok, ktoré vnesú do Vydrice život a najmä skvelé chute.

Kontaktujte nás

Dohodnite si stretnutie

Kontaktujte nás

Kancelárske priestory vo Vydrici

Kontaktujte nás

Obchodné priestory vo Vydrici