REZERVOVAŤ SI VIDEO STRETNUTIE

Sme tu pre vás

Mám záujem

Zvýhodnené ceny bytov v limitovanej ponuke!

MagazínVydrica4 MIN

Elektromobil v bytovom dome? Dnes už nič nereálne

S rastúcou popularitou elektromobilov sa čoraz viac ľudí stretáva s otázkou, ako efektívne a pohodlne nabíjať svoje vozidlo aj doma. Kým v rodinných domoch je riešenie jednoduchšie vďaka vlastným parkovacím miestam a prístupu k elektrickým prípojkám, obyvatelia bytových domov čelia špecifickým výzvam. Nedostatok verejných nabíjacích staníc v okolí a zložitosť inštalácie nabíjačiek na spoločných parkoviskách sú len niektoré z faktorov, ktoré sťažujú vlastníkom elektromobilov život. V tejto situácii sa objavuje potreba systematických a prístupných riešení, ktoré sme spolu s partnerom ZSE Drive do Vydrice priniesli a ktoré budú nielen jednoduché na inštaláciu, ale aj efektívne.

Tichá, bezemisná cenovo efektívna doprava

Jednou z hlavných výhod elektromobilov je tichá prevádzka. Na rozdiel od spaľovacích motorov, elektromobily neprodukujú hluk či výfukové plyny čím prispievajú k čistejšiemu ovzdušiu v mestách. Menej hluku znamená vyššiu kvalitu života pre obyvateľov a príjemnejšie prostredie pre chodcov a cyklistov.

Prevádzka elektromobilu je ekonomicky výhodná. Elektromobily majú nižšie prevádzkové náklady, elektrina je lacnejšia ako fosílne palivá, a zároveň vyžadujú menej údržby, pričom jazda v meste je pre elektromobily optimálna, kedže elektromobily sú účinné pri nízkych rýchlostiach, čo znižuje spotrebu energie.

 

Pohodlné riešenie s wallboxom na vašom parkovacom mieste

Jednou z hlavných výhod elektromobilu je možnosť nabíjať ho priamo doma. Inštalácia wallboxu (nabíjacej stanice) na parkovacom mieste umožňuje jednoduché a pohodlné nabíjanie, čo ušetrí čas a eliminuje potrebu hľadať nabíjacie stanice v okolí domu. Služby ako ZSE Drive ponúkajú riešenia, ktoré zahŕňajú kompletnú inštaláciu wallboxov, čo šetrí starosti s administratívou a technickými požiadavkami. Nabíjanie doma, na vašom parkovacom mieste znamená, že vozidlo je pripravené na cestu vždy, keď to potrebujete, a to bez zbytočného strácania času, čím prispievate k udržateľnejšiemu a efektívnejšiemu životnému štýlu.

Pre firemných zákazníkov je tu ďalšia výhoda – náklady na energiu pre nabíjanie služobného vozidla môžu byť fakturované priamo zamestnávateľovi, čo zvyšuje komfort a ekonomickú výhodnosť pre majiteľa.

Spolu s partnerom ZSE Drive sme pre majiteľov elektromobilov vybudovali 8 rýchlonabíjacích staníc, ktoré budú môcť využiť návštevníci Vydrice v časti verejného parkovania.

Investícia do budúcnosti

Elektromobilita predstavuje investíciu do budúcnosti. Inštalácia wallboxu na parkovacom mieste nielen zvyšuje komfort vlastníkov elektromobilov, ale aj hodnotu ich nehnuteľností. Vzhľadom na to, že elektromobilita sa stáva normou, takéto investície budú nevyhnutné pre moderné domácnosti a mestské prostredie. Okrem toho, rozhodnutie investovať do wallboxu dnes znamená menej starostí v budúcnosti, keď sa elektromobily stanú bežnou súčasťou života.

Elektromobily prinášajú tichú a ekologickú alternatívu k tradičným spaľovacím motorom, pričom ponúkajú nižšie prevádzkové náklady a pohodlie domáceho nabíjania. S inštaláciou wallboxu v rámci služby ako ZSE Drive sa nabíjanie stáva bezstarostným a praktickým riešením pre každodenný život. Investícia do elektromobilov a nabíjacej infraštruktúry predstavuje krok k ekologickejšej a efektívnejšej budúcnosti dopravy.

Ponuku domáceho nabíjania pre rezidentov s vlastným parkovacím miestom, alebo s prenajatým parkovacím miestom vám radi poskytnú naši predajcovia. Neváhahajte nás kontaktovať.

Nechajte sa inšpirovať a vyrazte do nového dňa plní energie.

Kontaktujte nás

Dohodnite si stretnutie

Kontaktujte nás

Kancelárske priestory vo Vydrici

Kontaktujte nás

Obchodné priestory vo Vydrici